Foukaná izolace Knauf

Foukaná minerální izolace Knauf je stejně jako ostatní foukané minerální izolace vhodná pro izolování hůře přístupných dutin, ale také volných ploch (například podlahu půdy). Montáž je velice rychlá, bezodpadová a velmi spolehlivá - nedochází ke vzniku tepelných mostů. Svoje uplatnění nachází nejen při dodatečném izolování částečně zakrytých ploch a dutin rekonstruovaných domů, ale stále větší oblibu získává i v novostavbách. Zákazníci si ji vybírají zejména díky bezkonkurenčním vlastnostem - tepelnému odporu. Dalších výhod je ale celá řada. Například tlumení hluku, recyklovatelnost, rychlost aplikace, nehořlavost a odolnost proti vlhku. Zároveň příliš nezatěžuje stavební konstrukce. Ti, kteří myslí na ekologii a trvalou udržitelnost jistě ocení také její 100% recyklovatelnost

Izolace Knauf

Minerální vata značky Knauf vyniká také způsobem výroby. Nedochází k žádnému přidávání pojiv, retardérů hoření ani jiných chemických látek. Váš domov bude perfektně izolovaný čistým minerálem - bez chemie. Snížená prašnost materiálu zajišťuje, že vás nečeká žádný složitý dodatečný úklid.

Naše firma má z aplikací foukané izolace mnoholeté zkušenosti. Garantujeme rovnoměrné rozložení minerální vaty, vyplnění všech dutin bez vzniku tepelných mostů, rychlou a kvalitně odvedenou práci. Pokud chcete zateplení od nás, neváhejte nás kontaktovat.

Probíhá zpracování

Formulář pro nezávaznou poptávku

Kontaktní údaje:

Místo montáže:

Podrobnosti k montáži:

Nevíte si rady, jak vybrat více obrázků?

Výběr více obrázků provedete podržením klávesy CTRL a klepnutím na vybrané obrázky levým tlačítkem myši.

+

Kliknutím na tlačítko "Odeslat" souhlasím se zpracováním osobních údajů podle vyhlášky GDPR.